Danas

... bez programa ...

Najavljujemo

... bez programa ...

About Student centre Zagreb

Student Centre Zagreb was founded in 1957 and now is a multi-functional space in the heart of the city. SC works on improving student living standard on all levels and in cultural activities, through its Department of culture - Culture of Change it organises and produces shows, performances, conferences and workshops in the fields of music, film, visual arts, theatre, radio. The main goal of SC is to create innovative, economic and educational frameworks of cultural production in order to influence cultural practices in Croatia and internationally. Theatre production is manifested in SC’s own theatre - Teatar &TD, founded in the 1960’s, as the opposition to the classical theatres. &TD is not limited by genres and stylistic criteria, which opens up the possibility of establishing new production aesthetics and contemporary forms of co-production, post production and collaboration.

Zadnja izmjena: 09. Svibanj 2017. u 12:00

apap
Re-Imagine Europe
Re-Imagine Europe

Kultura promjene

Plesno proljeće u SC-u!!! Atraktivni termini!!! Novi tango, nova salsa!!!

Natječaj za mlade voditelje – studentice i studente!!! Bonus ponuda: Za dvomjesečnu uplatu kl. plesova dodatne pogodnosti!

Pozivamo vas na upise za tečajeve društvenih plesova, salse i argentinskog tanga u SD „C. Naselje“ i SD „S. Radić“. Upisi će se održati u Polivalentnoj dvorani SD „C. Naselje“ 20.05. i 22.05. od 19-19.30h i Društvenoj dvorani SD „S. Radić“ 21.05. i 23.05. od 18.30-19h, a upisati se možete u bilo kojem od navedenih termina bez obzira na lokaciju na kojoj se tečaj odvija. Preduvjet za upis u određenu grupu tečaja kl. pl., salse ili tanga je predočenje uplatnice kao dokaza o izvršenoj uplati (na žiro – račun SC.a) jednomjesečne, ili dvomjesečne polaznine. Međutim kako bi olakšali postupak uvodimo i mogućnost direktnih upisa (opširnije pod UPISI!!!)

Otvoren je natječaj za mlade voditelje- studentice i studente! Molimo sve zainteresirane da se jave telefonski, na mail ili na Facebook do 1.6. Uvjet za prijavu je status redovnog studenta i minimalno mjesec dana pohađanja tečaja!

Ukoliko imate bilo kakvih upita u vezi lokacija, termina ili programa kontaktirajte voditeljicu (K. Mališ), telefonski na broj 091/9006-933 ili na sc.plesna@gmail.com. Priključite nam se i na Facebooku da ubrzamo komunikaciju i u što kraćem roku zajedno stvorimo pretpostavke za jednu raznovrsnu i vrlo uzbudljivu plesnu sezonu!

Bonus ponuda- svaki novi polaznik za dvomjesečnu uplatu klasičnih plesova dobiva 1 mj salse ili tanga besplatno!!

Studenti  mogu dobiti potvrdu koja ih oslobađa TZK-a na matičnim fakultetima.

Cijena tečaja: 130 kn/mj ili 200 kn/2mj

Uplate se ne računaju po datumima nego po odrađenim terminima (voditelja u dvorani) tako da polaznici ne gube ništa od programa zbog odgoda, neradnih dana ili praznika.

Direktni upisi

Važno!!! Uplatnice za tečaj možete preuzeti na na linku1 i linku2. Prva se odnosi na članarinu od 130, a druga od 200 kn. Hvala i sretno na tečaju!

Ukoliko ste daleko od naših lokacija ili imate jako malo slobodnog vremena preporučamo vam metodu „direktnog “upisa. Nakon što se informirate (preko maila, Facebooka ili telefonski) i odlučite se za neki od naših tečajeva potrebno je samo preko maila ili u inbox poslati „dokaz “o izvršenoj uplati. Nakon toga vas voditelj uvodi u registar i postupak upisa biva dovršen. Ukoliko ste blizu navedenih lokacija preporučujemo da dođete u vrijeme upisa i od voditeljice saznate sve informacije te dobijete uplatnicu.

Raspored rada:

SD Stjepan Radić

utorkom i četvrtkom:

19:00-20:00- napredna salsa

20:00-21:00- napredni klasični

21:00-22:00- početna salsa( nova grupa)

22:00-23:00- početni klasični

 

SD Cvjetno naselje

ponedjeljkom i srijedom:

19:30-20:30- početni klasični plesovi

20:30-21:30- napredni klasični plesovi

21:30-22:30- argentinski tango

Program tečajeva:

Engleski i bečki valcer, disco fox, foxtrot, cha-cha, jive, rock'n'roll, twist, rumba, samba, mambo, argentinski tango, salsa, bachata, kizomba...

Određene pogodnosti:

Početni tečaj klasičnih plesova: 2x tjedno- 130 kn/mj

Napredni tečaj klasičnih plesova: 2x tjedno- 130 kn/mj

Početni tečaj + napredni tečaj klasičnih plesova: 4x tjedno- 130 kn/mj

Tečaj salse: 2x tjedno -130kn/ mj

Tečaj argentinskog tanga: 2x tjedno- 130kn/mj

Tečaj klasičnih plesova + tečaj salse: 200kn/mj

Tečaj klasičnih plesova + tečaj argentinskog tanga: 200kn/mj

Tečaj argentinskog tanga + tečaj salse: 200kn/mj

Tečaj klasičnih plesova +tečaj argentinskog tanga + tečaj salse: 250kn/mj

Na kraju semestra polaznici mogu od voditeljice tražiti potvrdu za reguliranje tjelesnog odgoja na matičnim fakultetima.

Kontakt broj: 091/9006-933 (K. Mališ)

Voditelji:

Katarina Mališ

Dejan Huzjak

Mihael Liskij

Jelena Torić (Orešković)

Zadnja izmjena: 17. Svibanj 2019. u 12:25