Alternative content

Danas

... bez programa ...

Najavljujemo

... bez programa ...

About Student centre Zagreb

Student Centre Zagreb was founded in 1957 and now is a multi-functional space in the heart of the city. SC works on improving student living standard on all levels and in cultural activities, through its Department of culture - Culture of Change it organises and produces shows, performances, conferences and workshops in the fields of music, film, visual arts, theatre, radio. The main goal of SC is to create innovative, economic and educational frameworks of cultural production in order to influence cultural practices in Croatia and internationally. Theatre production is manifested in SC’s own theatre - Teatar &TD, founded in the 1960’s, as the opposition to the classical theatres. &TD is not limited by genres and stylistic criteria, which opens up the possibility of establishing new production aesthetics and contemporary forms of co-production, post production and collaboration.

Zadnja izmjena: 09. Svibanj 2017. u 12:00

apap EU kulture programme

Kultura promjene

Plesno Proljeće u SC-u!!!

Posljednji upisi u sezoni!!! Ubrzani tečajevi, tango, salsa!!!

Bonus ponuda : Za jednomjesečnu uplatu-cijeli program!!!

Pozivamo vas na posljednje ovosezonske upise za tečajeve društvenih plesova, salse i argentinskog tanga! Upisi će se održati u Polivalentnoj dvorani SD „C. Naselje“  05.06. i 07.06. od 19.30-20h i Društvenoj dvorani SD „S. Radić“ 06.06. i 08.06. od 18.30-19h, a upisati se možete u bilo kojem od navedenih termina bez obzira na lokaciju na kojoj se tečaj odvija. Preduvjet za upis u određenu grupu tečaja kl. pl., salse ili tanga je predočenje uplatnice kao dokaza o izvršenoj uplati (na žiro – račun SC.a) jednomjesečne, ili dvomjesečne polaznine. Međutim kako bi olakšali postupak uvodimo i mogućnost direktnih upisa (opširnije pod UPISI!!!).

Zbog „proljetnih upisa“ dosadašnji raspored rada je promijenjen i u dogovoru s polaznicima kreiran potpuno novi, prilagođeni raspored. Ukoliko imate bilo kakvih upita u vezi lokacija, termina ili programa kontaktirajte voditelja (M. Čorak), telefonski na broj 0921492126 ili na plesna.sc@gmail.com. Priključite nam se i na Facebook stranici kako bi ubrzali komunikaciju i u što kraćem roku zajedno stvorili pretpostavke za još jedan kvalitetan i uzbudljiv plesni doživljaj!

Bonus ponuda – svaki novi polaznik za dvomjesečnu uplatu kl. plesova dobiva 1mj salse ili tanga besplatno!!!

Noviteti: tečaj kizombe, tečaj swinga, napredni salsa i tango, seminari...

Studenti mogu dobiti potvrdu koja ih oslobađa TZK-a na matičnim fakultetima.

Cijena tečaja: 130 kn/mj, ili 200 kn/2mj

Uplate se ne računaju po datumima, nego po odrađenim terminima (voditelja u dvorani) tako da polaznici ne gube ništa od programa zbog odgoda, neradnih dana ili nadolazećih praznika!!!

Upisi!!! „Direktni“ upisi!!!

Uplatnice za Plesnu školu SC-a!

VAŽNO!!!!! Uplatnice za Plesnu školu možete preuzeti na linku 1linku 2. Prva se odnosi na članarinu od 130, a druga na 200 kn. Hvala i sretno na tečaju!

Ukoliko ste jako daleko od naših lokacija, ili imate jako malo slobodnog vremena preporučamo metodu „direktnog“ upisa. Nakon što se detaljno informirate (preko maila, fejsa ili moba) i odlučite za neki od naših tečajeva potrebno je samo (preko uplatnice) uplatiti polazninu i potom poslati „dokaz“ o izvršenoj uplati na mail ili u inbox. Odmah nakon toga voditelj vas uvodi u registar korisnika za određenu grupu i time postupak upisa biva dovršen. Ukoliko pak stanujete blizu navedenih lokacija preporučamo da dođete u vremenu upisa i u razgovoru s voditeljem doznate sve što vas zanima o programu, lokacijama i terminima grupa. Ako se odlučite za neki od naših tečajeva dobit' ćete i uplatnicu, a potom slijedi isti, gore već opisani, postupak.

Natječaj za mlade voditelje – studentice i studente!!!

Otvaramo natječaj za mlade voditelje, rok prijave je do 01.06.2017., a preduvjeti za prijavu: bogato plesno predznanje (ne nužno iz društvenih plesova) i status redovnog studenta ili studentice. Prijavljeni plesači se, prema iskazanom afinitetu, priključuju grupama i prolaze obuku (od 01.06. do 30.06.) te uz uobičajeni program polaze i dodatna predavanja na kojima obrađuju „komunikacijske vještine“, „pedagoške metode“ i informacije o „povijesno-kulturološkom kontekstu“ nastanka svakog pojedinog plesa. Također, svaki prijavljeni kandidat dobiva, kroz semestar nekoliko prilika (najmanje 5) da pred polaznicima demonstrira usvojene vještine, u fragmentu sata predstavi određeni ples, figuru ili plesnu sekvencu i tako praktično odgovori na većinu zahtjeva koji se pred budućeg voditelja i postavljaju. Na kraju semestra se, nakon svih provjera, bira najmanje 5 (to je naime, najmanji broj grupa s kojima se ulazi u sezonu) studenata – voditelja s kojima se potom usaglašavaju i potpisuju ugovori za sezonu 2017/18. Predložena „satnica“ za buduće voditelje iznosi 100kn/h!!! Za ostale informacije kontaktirajte voditelja!!!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ove sezone, osim novih kombinacija koje kontinuirano pripremamo za naše napredne grupe, odlučili smo ponuditi cijeli spektar novih aktivnosti kako bi još više obogatili naš program i unaprijedili naš doprinos širenju plesne kulture i pozitivne komunikacije.

Novi program:

Poduka za buduće voditelje, plesnjaci za polaznike, ubrzani tečajevi, priprema za studentski plesni ansambl, individualna poduka, priprema za prvi ples, koreografija za svaku priliku, program za srednje škole...

Novi raspored rada (od sredine oožujka):
SD S. Radić

utorkom i četvrtkom od 18-19h otvoreni termini*

od 19-20h napr. salsa

od 20-21h napr. kl. pl.

od 21-22h poč. salsa

od 22-23h poč. kl. pl.

SD C. Naselje

ponedjeljkom i srijedom od 18-19h otvoreni termini*

od 19.30-20.30h poč kl. pl.

od  20.30-21.45 napr. kl. pl.

od  21.45-23.15h tečaj a. tanga

Otvoreni termini* - kroz anketne su upise iskazane želje za različite tečajeve: još jedna grupa poč. kl., još jedna grupa poč. salse, napredna salsa, napredni tango, zaseban tečaj kizombe, zaseban tečaj swinga…Svaki od navedenih sadržaja u tim terminima je moguć! Stoga, ako ste zainteresirani za ove termine dođite na upise i u kontaktu sa voditeljem dogovorite rješenje na obostrano zadovoljstvo!

Program tečajeva:

Engleski i bečki valcer, cha-cha, foxtrott, rumba, samba, mambo, blues, rock&roll, twist, jive, swing, disco fox, charlestone, argentinski tango, salsa, merengue, bachata, kizomba, zouk...

Određene pogodnosti:

Početni tečaj klasičnih plesova: 2 x tjedno – 130kn/mj
Napredni tečaj klasičnih plesova: 2 x tjedno – 130kn/mj
Početni tečaj + napredni tečaj: 4 x tjedno – 130kn/mj
Tečaj salse: 2 x tjedno – 130kn/mj
Tečaj argentinskog tanga: 2 x tjedno – 130kn/mj
Tečaj klasičnih plesova + tečaj salse: 200kn/mj
Tečaj klasičnih plesova + tečaj tanga: 200kn/mj
Tečaj salse + tečaj tanga: 200kn/mj
Tečaj klasičnih plesova + tečaj salse + tečaj tanga: 200kn/3tjedna

Za uplatu od 130 kn/mj, osim što dobije 8 termina u bazičnoj grupi, svaki polaznik može pratiti program svih ostalih grupa, osim salse i argentinskog tanga bez dodatne nadoknade.
Za uplatu od 200kn/mj, polaznici mogu pratiti cjelokupan program plesne škole SC-a u svim gore navedenim terminima u trajanju od 3 tjedna.
Na kraju svakog semestra polaznici mogu od voditelja zatražiti potvrdu za reguliranje tjelesnog odgoja na matičnim fakultetima.

Info broj: 092/149-2126 (10-17h)

Voditelj: Marinko Čorak, profesionalni plesač i koreograf

Zadnja izmjena: 02. Lipanj 2017. u 15:56