Danas

... bez programa ...

Najavljujemo

... bez programa ...

About Student centre Zagreb

Student Centre Zagreb was founded in 1957 and now is a multi-functional space in the heart of the city. SC works on improving student living standard on all levels and in cultural activities, through its Department of culture - it organises and produces shows, performances, conferences and workshops in the fields of music, film, visual arts, theatre. The main goal of SC is to create innovative, economic and educational frameworks of cultural production in order to influence cultural practices in Croatia and internationally. Theatre production is manifested in SC’s own theatre - Teatar &TD, founded in the 1960’s, as the opposition to the classical theatres. &TD is not limited by genres and stylistic criteria, which opens up the possibility of establishing new production aesthetics and contemporary forms of co-production, post production and collaboration.

Zadnja izmjena: 18. Siječanj 2022. u 13:10

Kultura promjene

3. SCOOL FEST: Ostani u Hrvatskoj

SVI.
31
Sri
31. Svibanj 2017.
Srijeda u 12:00
SC - Savska 25 — Ulaz besplatan!
SVI.
30
Uto
30. Svibanj 2017.
Utorak u 12:00
SC - Savska 25 — Ulaz besplatan!

Osim zabavnog dijela SCOOL FEST 2017, na kojem vas čekaju veliki open air koncerti te after partiji na dva floora,
Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu u suradnji s Hrvatska gospodarska komora i Carnet-om organizira i manifestaciju „OSTANI U HRVATSKOJ“ koja će se održati 30. i 31. svibnja 2017. godine unutar Studentski centar Zagreb u Savskoj 25.

Na sajmu će se predstavljati male, velike i srednje tvrtke, a posjetitelji će moći od potencijalnih poslodavaca saznati kakvo je stanje na tržištu rada. Događanje je namijenjeno i maturantima koji će imati priliku saznati koje fakultete trebaju upisati i što se traži. Osim tvrtki na događanju će sudjelovati i Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava i Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, kao i niz organizacija koje se bave problematikom mladih kao što je Institut za stručno usavršavanje mladih, HAMAG-BICRO i Razvojna agencija Zagreb.

Dodatno, kroz dvodnevni program svrha projekta je da, kroz radionice i predavanja, iskusni predavači prenesu na mlade znanja i vještine koje će im pomoći prilikom zapošljavanja tj. izlaska na tržište rada.

Za više informacija o gostima manifestacije Ostani u Hrvatskoj te cijelom programu, pratite službenu stranicu Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu i ovaj Facebook event.

Ulaz je BESPLATAN!