Danas

... bez programa ...

Najavljujemo

... bez programa ...

About Student centre Zagreb

Student Centre Zagreb was founded in 1957 and now is a multi-functional space in the heart of the city. SC works on improving student living standard on all levels and in cultural activities, through its Department of culture - it organises and produces shows, performances, conferences and workshops in the fields of music, film, visual arts, theatre. The main goal of SC is to create innovative, economic and educational frameworks of cultural production in order to influence cultural practices in Croatia and internationally. Theatre production is manifested in SC’s own theatre - Teatar &TD, founded in the 1960’s, as the opposition to the classical theatres. &TD is not limited by genres and stylistic criteria, which opens up the possibility of establishing new production aesthetics and contemporary forms of co-production, post production and collaboration.

Zadnja izmjena: 18. Siječanj 2022. u 13:10

Kultura promjene

TALIJANSKA PRIČA / MADE IN ITALY- projekcija filma- OTKAZANO

SIJ.
27
Čet
27. Siječanj 2022.
Četvrtak u 20:00
MM Centar
SIJ.
25
Uto
25. Siječanj 2022.
Utorak u 20:00
MM Centar
SIJ.
20
Čet
20. Siječanj 2022.
Četvrtak u 20:00
MM Centar
SIJ.
18
Uto
18. Siječanj 2022.
Utorak u 20:00
MM Centar

TALIJANSKA PRIČA / MADE IN ITALY

Projekcija počinje u 20:00 u MM centru, a cijena ulaznice je 15 kuna. Ulaznice se mogu kupiti preko ulaznice.hr ili na blagajni Teatra &TD koja radi od 11:00 do 13:00 te dva sata prije početka projekcije/predstave.

  • Redatelj: James D'Arcy
  • Žanr: romantična komedija
  • Trajanje: 94 min.
  • Godina: 2020
  • Zemlja : Velika Britanija
  • Uloge: Liam Neeson, Micheál Richardson, Valeria Bilello, Lindsay Duncan

Ova srčana romantična komedija radnjom je smještena u Toskanu, a prati boemskog londonskog umjetnika Roberta (Neeson) koji se sa svojim otuđenim sinom Jackom (Richardson) vraća u Italiju kako bi na brzinu prodao kuću koju je naslijedio od pokojne supruge. Međutim, nitko od njih dvojice nije spreman pronaći nekad prelijepu vilu u tako očajnom stanju… Renovacije kreću po zlu, a otac i sin ubrzo se nađu u sukobu – i to ne po prvi put. Zbog svog pomalo komičnog nedostatka iskustva u vezi radova u kući, Robert će potražiti pomoć od živopisnih lokalnih stanovnika, ali za Jacka stanje u kojem se nalazi kuća čini se da oslikava njegovu osobnu potragu za uspomenama na sretnija vremena s majkom. Kada se Jack zaljubi u Nataliju, živahnu mladu talijansku kuharicu, on kao da obnavlja svoje tijelo i dušu s delicijama iz njezine lokalne tratorije – sve do trenutka dok se ne nađu u opasnosti od Natalijinog ljubomornog i prijetećeg supruga…