Danas

... bez programa ...

Najavljujemo

... bez programa ...

About Student centre Zagreb

Student Centre Zagreb was founded in 1957 and now is a multi-functional space in the heart of the city. SC works on improving student living standard on all levels and in cultural activities, through its Department of culture - it organises and produces shows, performances, conferences and workshops in the fields of music, film, visual arts, theatre. The main goal of SC is to create innovative, economic and educational frameworks of cultural production in order to influence cultural practices in Croatia and internationally. Theatre production is manifested in SC’s own theatre - Teatar &TD, founded in the 1960’s, as the opposition to the classical theatres. &TD is not limited by genres and stylistic criteria, which opens up the possibility of establishing new production aesthetics and contemporary forms of co-production, post production and collaboration.

Zadnja izmjena: 18. Siječanj 2022. u 13:10

Kultura promjene

TEČAJ GLUME- UPISI 2021.

Nauči glumiti, razvij kreativnost, samopouzdanje i komunikacijske vještine, druži se sa sjajnim ljudima - napravi predstavu!

Studentski kazališni studio SC-a organizira glumački tečaj za studente i sve koji se takvima osjećaju. Namijenjen je prije svega početnicima, no prilagođen je i polaznicima s iskustvom. Tečaj je praktičan, odvija se na kazališnoj pozornici, a završava krajem akademske godine s kazališnom produkcijom u kojoj glume svi polaznici tečaja.

SKS djeluje kontinuirano od 1994. s gotovo 1.000 polaznika. Sa svojim produkcijama je sudjelovao na brojnim kazališnim festivalima. S predstavom „Priča o Rašidu“ osvojili smo nagradu za najbolju predstavu 23. Festivala zagrebačkih kazališnih amatera.

SKS tijekom mjeseca listopada i studenog upisuje nove polaznike na tečaj u akademskoj godini 2021. / 2022.  Prijavite se svakog ponedjeljka tijekom održavanja tečaja ili dođite i provjerite čime se bavimo, slobodno, bez obaveze – dođi s kolegom i/ili kolegicom! Tečaj kreće 25.10. i održavat će se svakog ponedjeljka od 20:00 DO 22:00  na sceni kina Forum (SD S. Radić, Jarunska 2).

Za sudjelovanje na tečaju nije potrebno prethodno scensko iskustvo. SKS organizira i individualne pripreme za glumačke audicije i prijemne ispite na dramske akademije te programe razvoja komunikacijskih vještina.

Naravno, vodimo računa o svim recentnim epidemiološkim mjerama.

Info i upisisks.unizg@gmail.com /  097 734 7543 / Stud.dom na Savi - Kino Forum

Opširnije

Zadnja izmjena: 01. Listopad 2021. u 13:00

Novi UPISI!

Nauči glumiti, razvij kreativnost, samopouzdanje i komunikacijske vještine, druži se sa sjajnim ljudima - napravi predstavu!

Studentski kazališni studio SC-a organizira glumački tečaj za studente i sve koji se takvima osjećaju. Namijenjen je prije svega početnicima no program je prilagođen i polaznicima s iskustvom. Tečaj je praktičan, odvija se na kazališnoj pozornici, a završava krajem akademske godine s kazališnom produkcijom u kojoj glume svi polaznici tečaja. Vodimo računa o svim preporukama o zdravstvenoj sigurnosti.

SKS djeluje kontinuirano od 1994. s gotovo 1.000 polaznika. Sa svojim produkcijama je sudjelovao na brojnim kazališnim festivalima. Prošle godine smo s predstavom „Priča o Rašidu“ osvojili nagradu za najbolju predstavu 23.Festivala zagrebačkih kazališnih amatera. I na Mediteranskom festivalu studentskih kazališta u Tunisu SKS je osvojio nagradu za
najbolju predstavu.

Tečaj se održava od 26.10. svakog ponedjeljka od 20:00 do 22:00 na sceni kina Forum stud.doma S. Radića. Za sudjelovanje na tečaju nije potrebno prethodno scensko iskustvo. SKS organizira i individualne pripreme za glumačke audicije i prijemne ispite na dramske akademije te programe razvoja komunikacijskih vještina.

SKS tijekom mjeseca listopada i studenog upisuje nove polaznike na tečaj. Možeš se prijaviti svakog ponedjeljka tijekom održavanja tečaja ili dođi i provjeri čime se bavimo – slobodno, bez obaveze, povedi i prijatelja/prijateljicu!
Info i upisi: sks.unizg@gmail.com
/ 097 734 7543


Opširnije

Zadnja izmjena: 22. Listopad 2020. u 14:21

Upišite tečaj glume!

Nauči glumiti, razvij kreativnost, samopouzdanje i komunikacijske vještine, druži se sa sjajnim ljudima - napravi predstavu!

Studentski kazališni studio SC-a organizira glumački tečaj za studente i sve koji se takvima osjećaju. Namijenjen je prije svega početnicima no program je prilagođen i polaznicima s iskustvom. Tečaj je praktičan, odvija se na kazališnoj pozornici, a završava krajem akademske godine s kazališnom produkcijom u kojoj glume svi polaznici tečaja.

SKS djeluje kontinuirano od 1994. s gotovo 1.000 polaznika. Sa svojim produkcijama je sudjelovao na brojnim kazališnim festivalima. Ove godine smo s predstavom „Priča o Rašidu“ osvojili nagradu za najbolju predstavu 23.Festivala zagrebačkih kazališnih amatera. I na Mediteranskom festivalu studentskih kazališta u Tunisu SKS je osvojio nagradu za
najbolju predstavu.

Tečaj se održava od 21.10. svakog ponedjeljka od 20:00 do 22:00 na sceni kina Forum stud.doma S. Radića. Za sudjelovanje na tečaju nije potrebno prethodno scensko iskustvo. SKS organizira i individualne pripreme za glumačke audicije i prijemne ispite na dramske akademije te programe razvoja komunikacijskih vještina.

SKS tijekom mjeseca listopada i studenog upisuje nove polaznike na tečaj. Možeš se prijaviti svakog ponedjeljka tijekom održavanja tečaja ili dođi i provjeri čime se bavimo – slobodno, bez obaveze, povedi i prijatelja/prijateljicu!
Info i upisi: sks.unizg@gmail.com / 097 734 7543

Zadnja izmjena: 09. Listopad 2019. u 11:19

SKS dobio nagradu za najbolju predstavu na 23. FZKA! Čestitke!

Izvješće 23. Festivala zagrebačkih kazališnih amatera (31. ožujka 2019.)

Stručno povjerenstvo 23. Festivala zagrebačkih kazališnih amatera u sastavu: Branka Cvitković glumica, Mira Muhoberacdramaturginja te Morana Dolenc kazališna redateljica, dodijelilo je nagradu "Daska koja život znači" (za najbolju predstavu 23. FZKA) predstavi „Priča o Rašidu“ Dijane Lukić, u režiji Denisa Patafte, a u izvođenju Studentskog kazališnog studija pri SKUC-u (SD Stjepan Radić), Studentski centar u Zagrebu.

Čestitamo cijeloj ekipi predstave "Priča o Rašidu" i čestike svim nagrađenima! Sve informacije i sve dobitnike provjerite OVDJE.

Zadnja izmjena: 10. Svibanj 2019. u 13:13