Kontakt

Student servis se nalazi na drugom katu dvorišne zgrade Studentskog centra, Savska cesta 25.

Tel: 01/4593-658, 4593-666
Faks: 01/4593-560

Voditelj Student servisa
Tel: 01/4593-671
Fax: 01/4843-505
E-mail: sservis@sczg.hr

Služba za zapošljavanje studenata
Tel: 01/4593-673, 4593-674
E-mail: referada@sczg.hr

Radno vrijeme od ponedjeljka do petka:

7:00 – 18:00

Ispostava Student servisa u Velikoj Gorici

Velika Gorica, Zagrebačka 5

Radno vrijeme od ponedjeljka do petka:

7:30 - 15:30

Tel: 01/6461 850

Faks: 01/6461 851

E-mail: sservis@sczg.hr

Ispostava Student servisa u Zaprešiću

Zaprešić, ul. Vladimira Novaka  23

Radno vrijeme od ponedjeljka do petka:

7:30 - 15:30

Tel: 01/ 6461 856 i 01/3315 706

E-mail: sservis@sczg.hr

Obavijest korisnicima o radnom vremenu Student servisa

na dane uoči blagdana za 2018. godinu


Student servis će na dane uoči blagdana u 2018. godini:

5. siječnja, petak;

30. ožujka, Veliki petak;

27. travnja, petak;

30. svibnja, srijeda;

21. lipnja, četvrtak;

3. kolovoza, petak;

14. kolovoza, utorak;

5. listopada, petak;

31. listopada, srijeda;

21. prosinca, petak i

28. prosinca, petak

radit skraćeno do 13:00 sati.

--------------------------------------------------

------------------------------

 

OBRASCI:

1. Obrazac za prijavu poslodavaca

2. Obrazac za promjenu podataka o poslodavcu

3. Potražnja studenata za rad

Student servis

Rad u proizvodnji

Rad preko ljeta

Jadranka hoteli d.o.o. u Malom Lošinju traže studenate/ice za razne hotelijerske poslove.


CONSIERGE (m/ž)

Opis posla: stupanje u prvi kontakt s gostima; pružanje detaljnijih informacija o ponudi hotela i destinacije; prodaja izletničkih aranžmana; upoznavanje s ponudom destinacije; briga o slobodnom vremenu gosta; svi ostali poslovi prema uputama voditelja recepcije.

Posebna znanja i vještine: aktivno znanje stranih jezika (obavezno engleski i njemački jezik); poznavanje recepcijskog programa Micros Opera (prednost); organizacijske i komunikacijske vještine; usmjerenost na kvalitetu rada i zadovoljstvo gostiju.

Naknada po satu: 25,00 kn.

KUHINJSKI RADNIK (m/ž)

Opis posla: pranje suđa, briga o čistoći radnog prostora i opreme; obavljanje pomoćnih poslova u kuhinji; pranje i čišćenje radnog prostora; slaganje primljene robe

Posebna znanja i vještine: poželjno znanje jednog stranog jezika; točnost i urednost; sistematičnost i preciznost; sklonost timskom radu.

Naknada po satu: 23,00 kn.

KONOBAR (m/ž):

Opis posla: posluživanje hrane i pića u ugostiteljskim objektima; komunikacija sa osobljem kuhinje i šanka; organizacija stolova i primanje narudžbi; postavljanje i apserviranje stolova u restoranu; priprema i završni radovi u restoranu; briga o čistoći opreme, inventara i prostora.

Posebna znanja i vještine: aktivno znanje minimalno dva strana jezika (engleski jezik, ostali njemački ili talijanski jezik); točnost i urednost; sistematičnost i preciznost, sklonost timskom radu.

Naknada po satu: 25,00 kn.

POMOĆNI KONOBAR (m/ž)

Opis posla: organizacija stolova; postavljanje i apserviranje (raspremanje) stolova u restoranu; briga o željama i potrebama gostiju; briga o čistoći opreme, inventara i prostora.

Posebna znanja i vještine: aktivno znanje minimalno dva strana jezika (engleski jezik, ostali njemački ili talijanski jezik); točnost i urednost; sistematičnost i preciznost, sklonost timskom radu. Iskustvo na istim ili sličnim poslovima.

Naknada po satu: 20,00 kn.

RADNIK U DOMAĆINSTVU (m/ž)

Opis posla: spremanje i čišćenje soba gostiju i javnih prostorija; briga o urednosti, čistoći i higijeni hotela; prijava tehničkih kvarova i šteta počinjenih u sobama; opskrba potrošnim materijalom u hotelskim sobama i javnim prostorijama; izvršavanje svih zadataka dobivenih od strane nadzornice/domaćice.

Posebna znanja i vještine: Aktivno znanje minimalno jednog stranog jezika (engleski); razvijene organizacijske vještine i temeljitost u radu, marljivost, pouzdanost; sklonost timskom radu.

Naknada po satu: 25,00 kn.

SPA TERAPEUT (m/ž)

Opis posla: izvođenje različitih vrsta masaža; priprema aromaterapije; priprema relaksirajućih i ljekovitih kupki; izvođenje različitih vježbi razgibavanja; provedba beauty programa; njega ruku, stopala, tijela i lica; savjetovanje korisnika; prodaja kozmetičkih proizvoda; rad na wellness recepciji.

Posebna znanja i vještine: studij fizioterapije, položen tečaj za spa terapeuta / kozmetičara; aktivno znanje minimalno dva strana jezika (engleski jezik kao prvi jezik, ostali njemački ili talijanski jezik).

Naknada po satu: 25,00 kn.

SPASILAC / RADNIK NA PLAŽI ILI BAZENU (m/ž)

Opis posla: briga o sigurnosti kupača; pružanje prve pomoći i spašavanje života u bazenu / plaži; korištenje opreme i sredstava za izvlačenje i spašavanje utopljenika; postavljanje i poravnanje ležaljki na plaži, podizanje i spuštanje suncobrana, donošenje čistih ručnika i odnošenje prljavih.

Posebna znanja i vještine: Licenca / Certifikat Crvenog križa Spasilac na otvorenim vodama; aktivno znanje minimalno dva strana jezika (engleski jezik kao prvi jezik, ostali njemački ili talijanski jezik).

Naknada po satu: 25,00 kn.

 

Mjesto / adresa rada: Mali Lošinj.

Radno vrijeme: 8 h/dan od 15.06.-30.09.2018.

Osiguran smještaj i dva obroka bez naknade, radna odjeća i obuća, dodaci na plaću za rad nedjeljom, blagdanom, dvokratni rad, naknada troškova prijevoza do mjesta prebivališta nakon isteka ugovora o radu.

CV i zamolbu poslati na: zaposljavanje@jadranka.hr

Šifra poslodavca: 325104.