ISSP & ISAK
Podaci o studentskim pravima i akademskim karticama
OpširnijeZadnja izmjena: 20. Ožujak 2023. u 12:23
-----------------------------------------------------------
Obavijesti o radu restorana SC-a Zagreb
nalaze se na stranici
Prehrana
Restoran brze prehrane FSB
Ponuda se sastoji od
- pojedinačnih jela
- drugih prehrambenih proizvoda
- dodatnih jela
Podjela hrane vrši se preko linije samoposluživanja. Restoran radi pet dana u tjednu, u jednoj smjeni.
Radno vrijeme:
- 8:00 – 15:00
- subotom i nedjeljom ne radi.
Zadnja izmjena: 29. Kolovoz 2022. u 14:53
Dnevni jelovnik
JELOVNIK za četvrtak, 13. 4. 2023. g.
MENU:
Juha od povrća (A, C, F, I, L), PEČENA SVINJETINA /140 g / (-), špinat na mlijeku, pire krumpir (A, F, G, L, C*), salata zelena (-), kolač, 3 šnite kruha (A, C*, F*, G*, K*)
IZBOR:
- POHANA SVINJETINA /120/(A, C, G, F*, K*)
- PEČENA PILETINA /250 g/ (-)
- DALMATINSKA PAŠTICADA /120 g/, ( A, F, I, L)
- PLJESKAVICA /200 g/ ( -)
- TORTELLINI SA SIROM U UMAKU OD ŠAMPINJONA (A, C, F, G)
PRILOZI:
Riža s rajčicom (A, F, I, L)
Mexička mješavina (-)
Blitva lešo (-)
Njoki (A, C, L, F*, G*, K*)
Zapečeni grah (F, I, L, A*
Varivo od mahuna (A, F, I, L
Kruh (A,C*,F*,G*,K*) - oznaka alergena
Napomena: Jelovnici su planski i podložni promjenama iz objektivnih razloga.
Normativi se odnose na meso u sirovom stanju.
ALERGENI:
A-žitarice koje sadrže gluten i proizvodi od tih žitarica
B-rakovi i proizvodi od rakova
C-jaja i proizvodi od jaja
D-riba i riblji proizvodi
E-kikiriki i proizvodi od kikirikija
F-zrna soje i proizvodi od soje
G-mlijeko i mliječni proizvodi (uključujući laktozu)
H-orašasto voće i njigovi proizvodi
I-celer i njegovi proizvodi
J-gorušica i proizvodi od gorušice
K-sjeme sezama i proizvodi od sjemena sezama
L-sumporni dioksid i sulfiti
M-lupina i proizvodi od lupine
N-mekušci i proizvodi od mekušaca
*-može sadržavati navedeni gluten
Zadnja izmjena: 13. Travanj 2023. u 08:21
View Studentski centar u Zagrebu na većoj karti