Provjera salda X-ice

 

Provjeru možete direktno obaviti na www.cap.srce.hr.

OBAVIJEST

Poštovani studenti, 

Restoran subvencionirane studentske prehrane TVZ

započinje s radom u ponedjeljak 12. 9. 2022. godine.

UPRAVA

OBAVIJEST

Poštovani studenti,

Express restoran subvencionirane studentske prehrane

u Savskoj cesti 25 započinje sa radom

u ponedjeljak 12. 9. 2022. godine.

Radno vrijeme restorana je od ponedjeljka do subote

od 8:30 do 15:30.

UPRAVA

OBAVIJEST

Poštovani studenti, zbog tehničkih problema restoran

subvencionirane prehrane SC-a Zagreb

Agronomija i Šumarstvo je privremeno zatvoren.

Obavijest o otvaranju restorana biti će objavljena na web

stranicama SC-a Zagreb.

Zahvaljujemo na razumijevanju!

UPRAVA

OBAVIJEST

POŠTOVANI STUDENTI, ZBOG TEHNIČKIH PROBLEMA RESTORAN ,,NSK'' JE PRIVREMENO ZATVOREN. OBAVIJEST O DATUMU OTVARANJA RESTORANA ,,NSK'' BIT ĆE NAKNADNO OBJAVLJENA NA WEB STRANICI SC-a ZAGREB.

ZAHVALJUJEMO SE NA RAZUMJEVANJU.

UPRAVA

-----------------------------------------------------------

OBAVIJEST

Početak rada restorana subvencionirane prehrane SC-a Zagreb:

1. 9. 2022. godine:

  •  SD Stjepan Radić
  •  SD Cvjetno naselje
  •  SD Lašćina

5. 9. 2022. godine:

  • ZUK Borongaj,
  • na Fakultetima: Ekonomija, Filozofski, FSB, Medicina, Agronomija i Šumarstvo, Veterina, RGN/PBF,
  • Restoran Savska i Restoran NSK.

UPRAVA


Prehrana

Restoran Borongaj

Restoran u ZUK "Borongaj"

Ponuda se sastoji od:

  • menu obroka
  • jela po izboru
  • drugih prehrambenih proizvoda

Podjela se vrši preko linije samoposluživanja.

Radno vrijeme

PONEDJELJAK – ČETVRTAK

  • Doručak:  7.30 – 10.00
  • Pauza:     10.00 - 10.30
  • Ručak:    10.30 – 16.00

PETAK

  • Doručak: 7.30 – 10.00
  • Pauza:    10.00 - 10.30
  • Ručak:    10.30 – 14.30

Subotom i nedjeljom ne radi.

Caffe bar "Borongaj"

Radno vrijeme:

  • 7.30 - 16.00 (ponedjeljak-četvrtak),
  • 7.30 - 14.30 (petak).

Subotom i nedjeljom ne radi.

Zadnja izmjena: 08. Rujan 2022. u 14:17

Današnji dnevni menu

PETAK, 30.09.2022.                                                                                 

                                                                                                                                                    

MENU                                                                                                      

Juha od rajčice (A,G,L)                                     

Pržene srdele (A,D) 180 g

Pečeni krumpir (F,I,L)                                        

Salata od svježeg kupusa (-)                             

Voćni jogurt (G)                                                

Kruh 3x (A,C*,F*,G*,K*)                                      

                                                                                                                           

VEGETARIJANSKI MENU                                                                        

Juha od rajčice (A,G,L)                                     

Tortellini sa špinatom u umaku od šampinjona (A,C,F,G)                      

Salata od svježeg kupusa (-)                             

Voćni jogurt (G)                                                

Kruh 3x (A,C*,F*,G*,K*)                                                                                 

                                                                                                                           

IZBOR                                                                                                     

Pohana svinjetina (A,C,G,F*,K*) 120 g

Pohani oslić file (A,C,D,G,F*,K*) 200 g

Pržene lignje (A,N) 200 g

Svinjski odrezak u vrhnju (A,F,G,I,L) 150 g

                                                                                                                 

PRILOG                                                                                                   

Blitva s krumpirom (-)                                       

Miješano povrće s krumpirom (F,G*)                

Pomfrit (A)                                                        

Kroketi (A,C)                                                     

Fino varivo (A,F,I,L)

            

                                                         

                                            

* Normativ namirnice u sirovom stanju!

Napomena: Jelovnici su planski i podložni promjenama iz objektivnih razloga.

 

ALERGENI:

A-žitarice koje sadrže gluten i proizvodi od tih žitarica

B-rakovi i proizvodi od rakova

C-jaja i proizvodi od jaja

D-riba i riblji proizvodi

E-kikiriki i proizvodi od kikirikija

F-zrna soje i proizvodi od soje

G-mlijeko i mliječni proizvodi (uključujući laktozu)

H-orašasto voće i njegovi proizvodi

I-celer i njegovi proizvodi

J-gorušica i proizvodi od gorušice

K-sjeme sezama i proizvodi od sjemena sezama

L-sumporni dioksid i sulfiti

M-lupina i proizvodi od lupine

N-mekušci i proizvodi od mekušaca

*-može sadržavati navedeni alergen

Zadnja izmjena: 30. Rujan 2022. u 09:41


View Studentski centar u Zagrebu na većoj karti.