ISSP & ISAK

Podaci o studentskim pravima i akademskim karticama

Klikni na poveznicu:

STUDENTI

prijava pomoću AAI@EduHr korisničkog računa

Opširnije

Zadnja izmjena: 20. Ožujak 2023. u 12:23

-----------------------------------------------------------

Obavijesti o radu restorana SC-a Zagreb 

nalaze se na stranici

Prehrana | Studentski Centar u Zagrebu (unizg.hr)

Prehrana

Restoran Borongaj

Restoran u ZUK "Borongaj"

Ponuda se sastoji od:

  • menu obroka
  • jela po izboru
  • drugih prehrambenih proizvoda

Podjela se vrši preko linije samoposluživanja.

Radno vrijeme

PONEDJELJAK – ČETVRTAK

  • Doručak:  7.30 – 10.30
  • Pauza:     10.30 - 11.00
  • Ručak:    11.00 – 17.00

PETAK

  • Doručak: 7.30 – 10.30
  • Pauza:    10.30 - 11.00
  • Ručak:    11.00 – 15.00

Subotom i nedjeljom ne radi.

Caffe bar "Borongaj"

Radno vrijeme:

  • 7.30 - 17.00 (ponedjeljak-četvrtak),
  • 7.30 - 14.30 (petak).

Subotom i nedjeljom ne radi.

Zadnja izmjena: 18. Travanj 2023. u 11:48

Današnji dnevni menu

ČETVRTAK, 13.04.2023.

MENU
Juha od gljiva (G,L)
Lazanje (A,C,G) 120 g
Salata od svježeg kupusa crvenog (-)
Juliška (A,C,F,G,H(orasi)E*,K*)
Kruh 3x (A,C*,F*,G*,K*)

VEGETARIJANSKI MENU
Juha od gljiva (G,L)
Tortellini sa špinatom i umakom od svj.sira (A,C,F,G,J)
Salata od svježeg kupusa crvenog (-)
Juliška (A,C,F,G,H(orasi)E*,K*)
Kruh 3x (A,C*,F*,G*,K*)

IZBOR
Pohana svinjetina (A,C,G,F*,K*) 120 g
Pileći paprikaš (A,F,I,L) 250 g
Pileći file na roštilju (-) 150 g
Salata sa piletinom i tjesteninom (A,C,G) 100 g
Pljeskavica (-) 200 g
Pečena svinjetina (-) 140 g

PRILOG
Grašak u umaku s restanim krumpirom (A,F,I,L)
Riža pirjana (-)
Njoki (A,C,L,F*,G*,K*)
Đuveč (F,I,L,A*)
Kelj s krumpirom (-)
Pečeni krumpir (F,I,L)
Varivo od poriluka (A,F,I,L)

                                       

               

 

 

                                                                                                             

                                         

                                            

* Normativ namirnice u sirovom stanju!

Napomena: Jelovnici su planski i podložni promjenama iz objektivnih razloga.

 

ALERGENI:

A-žitarice koje sadrže gluten i proizvodi od tih žitarica

B-rakovi i proizvodi od rakova

C-jaja i proizvodi od jaja

D-riba i riblji proizvodi

E-kikiriki i proizvodi od kikirikija

F-zrna soje i proizvodi od soje

G-mlijeko i mliječni proizvodi (uključujući laktozu)

H-orašasto voće i njegovi proizvodi

I-celer i njegovi proizvodi

J-gorušica i proizvodi od gorušice

K-sjeme sezama i proizvodi od sjemena sezama

L-sumporni dioksid i sulfiti

M-lupina i proizvodi od lupine

N-mekušci i proizvodi od mekušaca

*-može sadržavati navedeni alergen

Zadnja izmjena: 13. Travanj 2023. u 09:13


View Studentski centar u Zagrebu na većoj karti.