ISSP & ISAK

Podaci o studentskim pravima i akademskim karticama

Klikni na poveznicu:

STUDENTI

prijava pomoću AAI@EduHr korisničkog računa

Opširnije

Zadnja izmjena: 20. Ožujak 2023. u 12:23

-----------------------------------------------------------

Obavijesti o radu restorana SC-a Zagreb 

nalaze se na stranici

Prehrana | Studentski Centar u Zagrebu (unizg.hr)

Prehrana

Restoran TVZ

Reklamacije i prigovori studenata

ZA SVE REKLAMACIJE I PRIGOVORE OBRATITI SE OSOBI NA LINIJI ILI TRAŽITI ODGOVORNU OSOBU U RESTORANU.

REAGIRANJE STUDENTA ODMAH U STUDENTSKOM RESTORANU PREMA ODGOVORNOJ OSOBI RESTORANA SC-a ZAGREB NAJVJERODOSTOJNIJI JE OBLIK PRIGOVORA KOJI ISKLJUČUJE RAZLIČITA TUMAČENJA I ISTI NITKO NE MOŽE DOVESTI U PITANJE!

Restoran ''TVZ''

Ponuda se sastoji od:

  • menu obroka,
  • jela po izboru,
  • drugih prehrambenih proizvoda.

Podjela hrane vrši se putem linije samoposluživanja.

Radno vrijeme:

  • od ponedjeljka do petka 8:00 - 15:00, pauza 10.30 - 11.00
  • subotom, nedjeljom i blagdanom ne radi.

Zadnja izmjena: 21. Prosinac 2022. u 09:39

Dnevni jelovnik

ČETVRTAK  13.04.2023.

 

 

 

 

 

RUČAK

 

MENI:  

                Juha od povrća (A, C, F, I, L)

                Kotlet u povrću (150g) ; (A, F, I, L)

                Riža kuhana  (F, G*)

                Salata zelje(-)

                Kompot od breskve  (-)                              

                Kruh x3  (A, C*, F*, G*, K*)

               

IZBOR:

                Zagrebački odrezak (150g) ; (A, C, F, G, K*)

                Kosani odrezak (120g) ; (A, C, F, I, L, G*, K*)

                Pečeni krumpir (F, I, L)

                Zapečeni grah  (F, I, L, A*)

 

                 

 

                                                                              

 

 

 Napomena: jelovnici su planski i podložni promjenama iz objektivnih razloga. 

Redni broj

Alergen

Oznaka alergena

1

Žitarice koje sadrže gluten, tj. pšenica, raž, ječam, zob, pir, kamut ili njihovi križanci, te proizvodi od tih žitarica 

A

2.

Rakovi i proizvodi od rakova

B

3.

Jaja i proizvodi od jaja

C

4.

Riba i riblji proizvodi

D

5.

Kikiriki i proizvodi od kikirikija

E

6.

Zrna soje i proizvodi od soje

F

7.

Mlijeko i mliječni proizvodi (uključujući laktozu)

G

8.

Orašasto voće, tj. bademi, lješnjaci, orasi, indijski oraščići, pekan orasi, brazilski orasi, pistacije, makadamije ili kvinslandski orasi te njihovi proizvodi

H

9.

Celer i njegovi proizvodi

I

10.

Gorušica i proizvodi od gorušice

J

11.

Sjeme sezama i proizvodi od sjemena sezama

K

12.

Sumporni dioksid i sulfiti pri koncentracijama većim od 10 mg/kg ili 10 mg/L računati kao ukupni SO2, koji su u proizvodima pripremljenim za konzumaciju ili rekonstituiranim u skladu s uputama proizvođača

L

13.

Lupina i proizvodi od lupine

M

14.

Mekušci i proizvodi od mekušaca

N

Zadnja izmjena: 13. Travanj 2023. u 09:32