ISSP & ISAK
Podaci o studentskim pravima i akademskim karticama
OpširnijeZadnja izmjena: 20. Ožujak 2023. u 12:23
-----------------------------------------------------------
Obavijesti o radu restorana SC-a Zagreb
nalaze se na stranici
Prehrana
Restoran TVZ
Reklamacije i prigovori studenata
ZA SVE REKLAMACIJE I PRIGOVORE OBRATITI SE OSOBI NA LINIJI ILI TRAŽITI ODGOVORNU OSOBU U RESTORANU.
REAGIRANJE STUDENTA ODMAH U STUDENTSKOM RESTORANU PREMA ODGOVORNOJ OSOBI RESTORANA SC-a ZAGREB NAJVJERODOSTOJNIJI JE OBLIK PRIGOVORA KOJI ISKLJUČUJE RAZLIČITA TUMAČENJA I ISTI NITKO NE MOŽE DOVESTI U PITANJE!
Restoran ''TVZ''
Ponuda se sastoji od:
- menu obroka,
- jela po izboru,
- drugih prehrambenih proizvoda.
Podjela hrane vrši se putem linije samoposluživanja.
Radno vrijeme:
- od ponedjeljka do petka 8:00 - 15:00, pauza 10.30 - 11.00
- subotom, nedjeljom i blagdanom ne radi.
Zadnja izmjena: 21. Prosinac 2022. u 09:39
Dnevni jelovnik
ČETVRTAK 13.04.2023.
RUČAK
MENI:
Juha od povrća (A, C, F, I, L)
Kotlet u povrću (150g) ; (A, F, I, L)
Riža kuhana (F, G*)
Salata zelje(-)
Kompot od breskve (-)
Kruh x3 (A, C*, F*, G*, K*)
IZBOR:
Zagrebački odrezak (150g) ; (A, C, F, G, K*)
Kosani odrezak (120g) ; (A, C, F, I, L, G*, K*)
Pečeni krumpir (F, I, L)
Zapečeni grah (F, I, L, A*)
Napomena: jelovnici su planski i podložni promjenama iz objektivnih razloga.
Redni broj |
Alergen |
Oznaka alergena |
1 |
Žitarice koje sadrže gluten, tj. pšenica, raž, ječam, zob, pir, kamut ili njihovi križanci, te proizvodi od tih žitarica |
A |
2. |
Rakovi i proizvodi od rakova |
B |
3. |
Jaja i proizvodi od jaja |
C |
4. |
Riba i riblji proizvodi |
D |
5. |
Kikiriki i proizvodi od kikirikija |
E |
6. |
Zrna soje i proizvodi od soje |
F |
7. |
Mlijeko i mliječni proizvodi (uključujući laktozu) |
G |
8. |
Orašasto voće, tj. bademi, lješnjaci, orasi, indijski oraščići, pekan orasi, brazilski orasi, pistacije, makadamije ili kvinslandski orasi te njihovi proizvodi |
H |
9. |
Celer i njegovi proizvodi |
I |
10. |
Gorušica i proizvodi od gorušice |
J |
11. |
Sjeme sezama i proizvodi od sjemena sezama |
K |
12. |
Sumporni dioksid i sulfiti pri koncentracijama većim od 10 mg/kg ili 10 mg/L računati kao ukupni SO2, koji su u proizvodima pripremljenim za konzumaciju ili rekonstituiranim u skladu s uputama proizvođača |
L |
13. |
Lupina i proizvodi od lupine |
M |
14. |
Mekušci i proizvodi od mekušaca |
N |