ISSP & ISAK

Podaci o studentskim pravima i akademskim karticama

Klikni na poveznicu:

STUDENTI

prijava pomoću AAI@EduHr korisničkog računa

Opširnije

Zadnja izmjena: 20. Ožujak 2023. u 12:23

-----------------------------------------------------------

Obavijesti o radu restorana SC-a Zagreb 

nalaze se na stranici

Prehrana | Studentski Centar u Zagrebu (unizg.hr)

Prehrana

Restoran Savska

Restoran “Savska”

Ponuda se sastoji od:

  • menu obroka,
  • jela po izboru,
  • drugih prehrambenih proizvoda.

Podijela hrane vrši se putem dvije linije samposluživanja.

Radno vrijeme restorana:

linija lijevo:

  • ručak 11:00 – 15:00

linija desno:

  • ručak 12:00 – 14:30

Subotom i nedjeljom ne radi.

Express restoran

Ponuda se sastoji od

  • jela sa roštilja, pizza i sl.
  • drugih prehrambenih proizvoda.

Podjela hrane vrši se putem linije samoposluživanja.

Radno vrijeme restorana:

  • PONEDJELJAK - SUBOTA 8:30 – 15:30

Nedjeljom ne radi.

Zadnja izmjena: 14. Listopad 2022. u 09:11

Dnevni jelovnik

JELOVNIK za  četvrtak 13. 4. 2023. g.

           “VELIKI RESTORAN”

RUČAK

MENU:

Juha od povrća (A, C, F, I, L), PEČENA PILETINA /250 g/ (-), mlinci (A, C), salata od svježeg kupusa (-), voćni jogurt, 3 šnite kruha (A, C*, F*, G*, K*)

VEG. MENU:

Juha od povrća (A, C, F, I, L), POHANA BROKULA (A, C, G, F*, K*), pire krumpir (F, G, L, A*, C*), salata od svježeg kupusa (-), voćni jogurt, 3 šnite kruha (A, C*, F*, G*, K*)

IZBOR:

  1. PLJESKAVICA /200 g/ ( -)
  2. BEČKI ODREZAK /150 g/ (A, C, G, F*, K*)
  3. JUNEĆI GULAŠ /140 g/ ( A, F, I, J, L)
  4. KOTLET NA ROŠTILJU /150 g/ (-)
  5. TJESTENIINA S TUNOM I ŠAMPINJONIMA (A, C, D, F, I, L)
  6. ODREZAK OD KRUMPIRA (A, C, F, I, L, G*, K*)

PRILOZI:

Pečeni krumpir (F, I, L)

Rižoto od šampinjona (F, I, L, G*)

Pohane tikvice (A, C, G, F*, K*)

Kroketi (A, C)

Blitva lešo (-)

Ajvar (-)

Fino varivo (A, F, I, L)

LINIJA DESNO:

IZBOR:

Juha od povrća (A, C, F, I, L)

  1. BEČKI ODREZAK /150 g/ (A, C, G, F*, K*)
  2. RAŽNJIĆI /150 g/ (-)
  3. PLJESKAVICA /200 g/ ( -)
  4. JUNEĆI GULAŠ /140 g/ ( A, F, I, J, L)

PRILOZI:

Kukuruz, grašak, mrkva (F, G*)

Rižoto od šampinjona (F, I, L, G*)

Pečeni krumpir (F, I, L)

Kroketi (A, C)

Ajvar (-)

Fino varivo (A, F, I, L)

  

kruh (A,C*,F*,G*,K*) - oznaka alergena

salate sve vrste (-) – oznaka alergena

voće (-) – oznaka alergena

 

 

*Normativ namirnica u sirovom stanju.

Napomena: Jelovnici su planski i podložni promjenama iz objektivnih razloga.

 

ALERGENI:

A-žitarice koje sadrže gluten i proizvodi od tih žitarica

B-rakovi i proizvodi od rakova

C-jaja i proizvodi od jaja

D-riba i riblji proizvodi

E-kikiriki i proizvodi od kikirikija

F-zrna soje i proizvodi od soje

G-mlijeko i mliječni proizvodi (uključujući laktozu)

H-orašasto voće i njigovi proizvodi

I-celer i njegovi proizvodi

J-gorušica i proizvodi od gorušice

K-sjeme sezama i proizvodi od sjemena sezama

L-sumporni dioksid i sulfiti

M-lupina i proizvodi od lupine

N-mekušci i proizvodi od mekušaca

*-može sadržavati navedeni gluten

 

Zadnja izmjena: 13. Travanj 2023. u 08:57


View Studentski centar u Zagrebu na većoj karti.