ISSP & ISAK
Podaci o studentskim pravima i akademskim karticama
OpširnijeZadnja izmjena: 20. Ožujak 2023. u 12:23
-----------------------------------------------------------
Obavijesti o radu restorana SC-a Zagreb
nalaze se na stranici
Prehrana
Restoran u Studentskom domu "Stjepan Radić"
Reklamacije i prigovori studenata
ZA SVE REKLAMACIJE I PRIGOVORE OBRATITI SE OSOBI NA LINIJI ILI TRAŽITI ODGOVORNU OSOBU U RESTORANU.
REAGIRANJE STUDENTA ODMAH U STUDENTSKOM RESTORANU PREMA ODGOVORNOJ OSOBI RESTORANA SC-a ZAGREB NAJVJERODOSTOJNIJI JE OBLIK PRIGOVORA KOJI ISKLJUČUJE RAZLIČITA TUMAČENJA I ISTI NITKO NE MOŽE DOVESTI U PITANJE!
OBAVIJEST !!!
RADNO VRIJEME RESTORANA „STJEPAN RADIĆ„
OD 07.03.2023
KUHINJA 1
DORUČAK 07:00-09:30
(BLAGDANOM I NEDJELJOM SE NE POSLUŽUJE)
RUČAK 11:30-16:00
VEČERA 17:30-21:00
KUHINJA 2 RUČAK 12:00-16:30
VEČERA 18:00-21:30
PIZZERIA VEČERA 16:30-20:30
SLASTIČARNA PONEDJELJAK-PETAK
13:30-20:30 (PAUZA 16:00-17:00)
RADNO VRIJEME RESTORANA „STJEPAN RADIĆ“ VIKENDIMA
RESTORAN 1 NE RADI!!!!
RESTORAN 2 DORUČAK 08:00-10:00
(BLAGDANOM I NEDJELJOM SE NE POSLUŽUJE)
RUČAK 12:00-16:30
VEČERA 18:00-21:30
PIZZERIA 11:30-20:30
SLASTIČARNA 13:30-20:30 (PAUZA 16:00-17:00)
OBAVIJEST !!!
RADNO VRIJEME RESTORANA „STJEPAN RADIĆ„ TJEDAN
12.04.-14.04. 2023
KUHINJA 1
DORUČAK 7:00-9:30
(blagdanom i nedjeljom se ne poslužuje)
RUČAK 11:30-16:00
VEČERA 17:30-21:00
KUHINJA 2 RUČAK 12:00-15:00
VEČERA NE RADI!!!
PIZZERIA VEČERA 16:30-20:30
SLASTIČARNA 13:30-20:30 (PAUZA 16:00-17:00)
Restoran I
Ponuda se sastoji od:
- menu obroka,
- jela po izboru,
- drugih prehrambenih proizvoda.
Podjela hrane vrši se preko linije samoposluživanja. Restoran radi doručak , ručak i večeru sve dane u tjednu.
Radno vrijeme restorana :
- doručak 7:00 - 9:30 ( subotom od 8:00 - 10:00, a nedjeljom i blagdanom se ne poslužuje)
- ručak 11:30 – 16:00
- večera 17:30-21:00
Restoran II
Ponuda se sastoji od:
- menu obroka,
- jela po izboru,
- drugih prehrambenih proizvoda.
Podjela hrane vrši se preko linije samoposluživanja. Restoran radi u dvije smjene sve dane u tjednu.
Radno vrijeme restorana :
- ručak 12:00 – 16:30,
- večera 18:00 – 21:30.
Pizzeria
Ponuda se sastoji od:
- drugih prehrambenih proizvoda s naglaskom na program brze hrane (pizza, hambi sendviči i sl.)
Podjela hrane na jednostavnoj liniji. Pizzeria radi u dvije smjene, sve dane osim vikendom kada radi samo u jutarnjoj smjeni.
- ručak 9:30 – 15:00,
- pauza 15:00 – 16:30,
- večera 16:30 - 20:30
- subotom i nedjeljom : večera- 15:30 - 20:30
Slastičarna
Ponuda se sastoji od slastica i sladoleda. Podjela hrane na jednostavnoj liniji. Slastičarna radi u dvije smjene sve dane osim vikednom (subota i nedjelja).
Radno vrijeme slastičarne:
- 13:30 – 20:00,
- subotom i nedjeljom zatvoreno
Zadnja izmjena: 12. Travanj 2023. u 09:40
Danasnji dnevni menu
ČETVRTAK 13.04.2023.
RESTORAN 1
RUČAK – 11:30 – 16:00
MENU:
Juha od povrća (A, C, F, I, L)
Kotlet u povrću (150g) ; (A, F, I, L)
Riža kuhana (F, G*)
Salata zelje (-)
Jabuka (-)
Kruh x3 (A, C*, F*, G*, K*)
VEG MENU:
Juha od povrća (A, C, F, I, L)
Lazanje od soje (A, C, F, G)
Salata zelje (-)
Jabuka (-)
Kruh x3 (A, C*, F*, G*, K*)
IZBOR:
Pečena svinjetina (140g) ; (-)
Zagrebački odrezak (150g) ; (A, C, F, G, K*)
Junetina s graškom (140g) ; (A, F, I, J, L)
Kosani odrezak (120g) ; (A, C, F, I, L, G*, K*)
Pečena piletina (250g) ; (-)
Pileći file na roštilju (150g) ; (-)
Maneštra od povrća (A, F, I, L) ,Brokula s krumpirom (-) ,Krpice sa zeljem (A, C) ,Kukuruz (-) ,Mlinci (A, C),
Njoki (A, C, L, F*, G*, K*) ,Pečeni krumpir(F, I, L) ,Zapečeni grah (F, I, L, A*)
VECERA – 17:30 – 21:00
MENU:
Čaj (-)
Pečena piletina (250g) ; (-)
Mlinci (A, C)
Salata mrkva (-)
Kompot od breskve (-)
Kruh x3 (A, C*, F*, G*, K*)
VEG MENU:
Čaj (-)
Tortellini sa sirom u umaku od rajčice (A, C, F, G)
Salata mrkva (-)
Kompot od breskve (-)
Kruh x3 (A, C*, F*, G*, K*)
IZBOR:
Pohana svinjetina (120g) ; (A, C, G, F*, K*)
Svinjski odrezak u vrhnju (150g) ; (A, F, G, I, L)
Špikana junetina (120g) ; (A, F, I, J, L)
Tjestenina s mesom (120g) ; (A, C, F, I, L)
Pileći file na roštilju (150g) ; (-)
Njoki (A, C, L, F*, G*, K*) ,Pečeni krumpir(F, I, L) ,Pirjani ječam (A, F, I, L) ,Pommes frittes (A) ,Rezanci s brokulom (A, C, F, G, I, L) ,Riža kuhana (F, G*) ,Parmezan (C, G)
RESTORAN 2
RUČAK – 12:00 – 15:00
MENU:
Juha od šparoga (A, G)
Špageti „Bolonjez“ (120g) ; (A, C, F, I, L)
Salata zelje (-)
Pita od jabuka (A, C, F, G*, K*)
Kruh x3 (A, C*, F*, G*, K*)
VEG MENU:
Juha od šparoga (A, G)
Pirjani šampinjoni (A, F, G, I, L)
Kroketi (A, C)
Salata zelje (-)
Pita od jabuka (A, C, F, G*, K*)
Kruh x3 (A, C*, F*, G*, K*)
IZBOR:
Pohana svinjetina (120g) ; (A, C, G, F*, K*)
Junetina s krastavcima i vrhnjem (140g) ; (A, F. G, I, L)
Kosani odrezak (120g) ; (A, C, F, I, L, G*, K*)
Pečena piletina (250g) ; (-)
Grah varivo (A, F, I, L) ,Đuveč (F, I, L, A*) ,Grašak u umaku s restanim krumpirom (A, F, I, L) ,Kroketi (A, C),
Pečeni krumpir (F, I, L) ,Rezanci s brokulom (A, C, F, G, I, L)
VEČERA NE RADI!!!!!!
Napomena: jelovnici su planski i podložni promjenama iz objektivnih razloga.
Redni broj |
Alergen |
Oznaka alergena |
1. |
Žitarice koje sadrže gluten, tj. pšenica, raž, ječam, zob, pir, kamut ili njihovi križanci, te proizvodi od tih žitarica |
A |
2. |
Rakovi i proizvodi od rakova |
B |
3. |
Jaja i proizvodi od jaja |
C |
4. |
Riba i riblji proizvodi |
D |
5. |
Kikiriki i proizvodi od kikirikija |
E |
6. |
Zrna soje i proizvodi od soje |
F |
7. |
Mlijeko i mliječni proizvodi (uključujući laktozu) |
G |
8. |
Orašasto voće, tj. bademi, lješnjaci, orasi, indijski oraščići, pekan orasi, brazilski orasi, pistacije, makadamije ili kvinslandski orasi te njihovi proizvodi |
H |
9. |
Celer i njegovi proizvodi |
I |
10. |
Gorušica i proizvodi od gorušice |
J |
11. |
Sjeme sezama i proizvodi od sjemena sezama |
K |
12. |
Sumporni dioksid i sulfiti pri koncentracijama većim od 10 mg/kg ili 10 mg/L računati kao ukupni SO2, koji su u proizvodima pripremljenim za konzumaciju ili rekonstituiranim u skladu s uputama proizvođača |
L |
13. |
Lupina i proizvodi od lupine |
M |
14. |
Mekušci i proizvodi od mekušaca |
N |